Емулсионна боя за вътрешна употреба VIVE ECO

Емулсионна боя за вътрешна употреба VIVE ECO

Емулсионна боя за вътрешна употреба VIVE ECO, подходяща за повърности, като стени, мазилки, бетон и гипсокартон. Сертифицирана от ASAOS съгласно критериите на Европейския съвет за екомаркировка (EUEB). Представлява икономично и надеждно решение за домове, хотели, училища, болници, големи обществени работи, като предлага гарантиран резултат при изключителна цена. Тя съхне бързо и покрива бързо. Има голяма белота и покритие. Може лесно да се нанася и има много добри качества за изравняване и голяма устойчивост на измиване. Голяма белота и покритие.

Характеристики на Емулсионна боя за вътрешна употреба VIVE ECO

  • Идеална за често боядисване
  • Използвайте  природо съобразно
  • Тип: Екологична емулсия.
  • Метод на нанасяне: Четка, валяк или пистолет
  • Разреждане: 5-10% чиста вода.
  • Покривност : около 11 м² на литър на слой върху предварително подготвени повърхности.
  • Време за изсъхване: На допир  след 1 час повторно нанасяне  след 3 часа. Времето за съхнене зависи от атмосферните условия (влажност, температура).
  • Цветове: Предлага се в бяло и неограничен брой нюанси чрез системата за оцветяване на Vivechrom CHROMOSYNTHESIS.

При използване на Емулсионна боя за вътрешна употреба VIVE ECO повърхностите трябва да са чисти, сухи и да не съдържат  дефектни и слабо залепващи материали, замърсявания, мазнини и соли. Сухото шлайфане, рязането с пламък и / или заваряването на сухия слой боя ще доведе до прах и / или опасни пари. Когато е възможно, трябва да се използва шлайфане /. Ако  не може да бъде осигурена  локална смукателна вентилация, трябва да се използва подходящо респираторно защитно оборудване.

Допълнителни характеристики:

За пълнене и покриване на повърхностите: Използвайте NEOPAL STUCCO на VIVECHROM.За нови повърхности или порести повърхности, покрити с вар или бои с ниско качество: Подправете с VIVE PRIMER 100% Акрилинов грунд за емулсионни бои. За пребоядисване на  повърхности се нанася директно VIVE ECO.Рзредете с 5-10% чиста вода и разбъркайте добре преди употреба. Нанесете 2 слоя VIVE ECO. Осигурете добра вентилация по време на нанасяне и съхнене. Нанесете боята и я оставете да изсъхне при температури между 10 ° C и 35 °Отстранете колкото е възможно повече боя от четки и валяци преди почистване . Почистете четките и оборудването с вода след употреба .

Не изхвърляйте в канализацията • Неизползваната боя изисква специална обработка за безопасно изхвърляне на околната среда и следователно не трябва да се изхвърля битови отпадъци потърсят от местните власти.

Съхранение: Съхранявайте между 5 ° и 40 ° С

Опаковка: 750ml, 2,5lt, 9lt

Екологична латексова боя с изключителна покривност и белота. Притежава добра устойчивост към замърсяване и миене. Разход 14-16 кв.м/л.

 

Related Products