NEOPAL STUCCO е готов за употреба шпакловъчен кит, за шпакловане и изравняване на вътрешни стени от мазилки, гипсокартон и бетонни повърхности. Нанася се лесно, равномерно и бързо с изключителна запълваща способност. Съхне бързо и се шлайфа лесно, както машинно, така и на ръка. При шлайфането се отделя много малко прах, което минимизира дразненето на очите и дихателните пътища. Крайният резултат е много гладка, равна и еднородна повърхност, готова за боядисване с емулсионни бои или емайллакове.
Лесен за нанасяне ,лесно се шлайфа

Повърхностите трябва да са чисти, сухи и без дефекти, слабо закрепени участъци, замърсявания, мазнини и соли.
Нанасяне с шпакла: NEOPAL STUCCO е готов за употреба. Разредете слабо с вода (по-малко от 1 чаша чиста вода в 18кг.) при нанасяне при студени/влажни условия, както и при нанасяне на втори слой, когато е необходимо.
Нанасяне с безвъздушен пистолет: Разредете приблизително 4 – 6% (теглови) с чиста вода, в зависимост от вида на безвъздушния пистолет, възможното за постигане налягане и с диаметър на дюзата 27 – 35 thou (хилядна от инча), в зависимост от производителя.
NEOPAL STUCCO осигурява достатъчно време на професионалиста за корекция на съществуващи дефекти и може да се заглажда след 7 – 15 минути, в зависимост от атмосферните условия, като резултата е изключително равна и гладка повърхност. След нанасяне и шлайфане, грундирайте повърхността с грунд на водна основа NEOPAL PRIMER на VIVECHROM, разреден до 50% с вода. Най-накрая повърхността се покрива е емулсионна боя или емайллак.
Нанесете и оставете да съхне при температури от 10°C до 35°C.
 Обработки като шлайфане, заваряване, изгаряне на боята и др., могат да произведат опасен прах и/или изпарения. Работете в добре

Related Products