VIVESTONE е гланцов прозрачен акрилен лак за камък. Притежава силна адхезия на филма, който създава лъскава твърда повърхност устойчива на износване. Водонепропускливо покритие с голяма устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, благодарение на UV филтрите, които съдържа. КАЧЕСТВА: – Декоративен и защитен ефект. – Подчертава и запазва естественият цвят на обработваната повърхност. – Водонепропускливост. – Висока еластичност. – Устойчивост на износване и замърсявания. – Устойчивост на алкални повърхности. – Отлична устойчивост на атмосферни влияния, поради съдържащите се UV-филтри в продукта.
Продуктът е предназначен за вътрешно и външно приложение: Като декоративно и защитно покритие за нанасяне върху повърхности изработени от естествени строителни материали като камък, мрамор, плочки , порести камъни или изкуствени строителни материали като тухли, покриви, фаянс, керамика, декоративни гипсови елементи, бетон и др.
Нанасяне на 2-ри слой: след ± 3 часа. Времето на съхнене зависи от атмосферните условия: температура на повърхността, температура в помещението, относителна влажност на въздуха, както и от дебелината на нанесения слой .
Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи, обезпрашени и обезмаслени. Отстранете всички частично или изцяло ронещи се или недобре прилепнали участъци от старото покритие. • Готов за употреба продукт. НЕ СЕ РАЗРЕЖДА!!! Разбъркайте добре преди употреба. • Нанесете 1 слой от лака за камък VIVESTONE и след 3 часа нанесете 2 слой от продукта.

Related Products